DİYARBAKIR / BAĞLAR - Fatih İlkokulu

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri tarafından  öğretmen ve öğrencilerimize  yönelik BİLSEM tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Verimli Ders Çalışma Yöntemleri konulu sunum çalışması gerçekleştirildi.

Mrt

Fatih İlkokulu olarak öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okulumuzda her gün 1 saat kitap okuma etkinliği düzenlenmektedir.

Mrt

Okulumuz 3-A Sınıfı Öğretmeni Ahmet Çaycıoğlu E TWİNNİNG -GÜVEN BANA- Projesine katılım sağlamıştır.

Mrt

Fatih İlkokulu olarak Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Faaliyetleri Projesi kapsamında okulumuz 3.sınıf öğrencileri projeye yoğun katılım gösterdi.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri VEYSİ AKKUŞ,YUNUS ÖZTEMEL ve MEHMET İPEK gözetiminde AKIL VE ZEKA OYUNLARI turnuvası gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimizin  daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda Eğitim-Öğretim görebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.