DİYARBAKIR / BAĞLAR - Fatih İlkokulu

Nis

Kaymakamımız Sayın İsmail PENDİK; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fikret ELALTUNTAŞ ile birlikte Fatih İlkoklunu Ziyaret etti. Sayın Pendik , öğrenci ve öğretmenler ile sohbet ederek, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

PROJE KAPSAMINDA YAPILAN TAKVİM ÇALIŞMASI TANITIMI

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

Okulumuz halk oyunları ekibi ilimizde düzenlenen yarışmada birinci oldu.

Ara

Kuruculuğunu  Nuriye KAVCAR ÖZ'ün yürüttüğü ve okulumuz öğretmenlerinden Songül KOÇER CANÖZÜ'nün de içinde bulunduğu "Cross Cultural Journey Through Games Projesi" 2 Romanya bir Yunanistan ve 10 Türk öğretmenle yürütülmektedir.

May

5.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Diyarbakır Finali 17.05.2023 tarihinde gerçekleşmiştir. Okulumuz 2 Dalda İl Birincisi olmuştur. Okulumuz Öğrencilerinden Dicle TİMURBOĞA ''MANGALA '' oyunu birinciliği, Muhammed Arda DURMUŞ ise '' PENTAGO '' oyunu birinciliğini elde ederek Kayseri ilimizde gerçekleştirilecek Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finaline katılmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen danışman öğretmenlerimiz Yunus ÖZTEMEL , Mehmet İPEK  ve Veysi AKKUŞ hocalarımıza teşekkür eder öğrencilerimize Türkiye finalinde başarılar dileriz

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Mangala Oyununda 3/C Sınıfı öğrencimiz Dİcle TİMURBOĞA , Pentago Oyununda ise 3/A Sınıfı öğrencimiz Muhammed Arda DURMUŞ 1.olmuştur.Emeği geçen Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz Yunus ÖZTEMEL ve Mehmet İPEK ' e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Öğretmenlerinden Seher ÇILDIR 'ın  'ÜLKEMİZDE DÖRT MEVSİM '' adlı E TWİNNİNG proje çalışması.

Nis

Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesislerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada okulumuz Folklor Ekibi  Minikler Dalında İl Birincisi oldu.Öğrencilerimizi tebrik eder ,Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri tarafından  öğretmen ,öğrenci ve velilerimize Psikososyal Müdahale Çalışmaları gerçekleştirildi

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri tarafından  öğretmen ve öğrencilerimize  yönelik BİLSEM tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Verimli Ders Çalışma Yöntemleri konulu sunum çalışması gerçekleştirildi.

Mrt

Fatih İlkokulu olarak öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okulumuzda her gün 1 saat kitap okuma etkinliği düzenlenmektedir.

Mrt

Okulumuz 3-A Sınıfı Öğretmeni Ahmet Çaycıoğlu E TWİNNİNG -GÜVEN BANA- Projesine katılım sağlamıştır.